JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Bemutatkozás

Bemutatkozás - Szénlábnyom - KarbonlábnyomKöszöntjük a weboldalunkon. Itt figyelmébe ajánlunk egy stratégiát, mely véleményünk szerint az egyetlen út arra, hogy Ön  és/vagy vállalkozása is hozzájáruljon – a nemzetközi egyezményekkel szinkronban – egy sikersztorihoz, az üvegházhatású gázok (továbbiakban ÜHG-k) nullára történő visszaszorításában.

Nyilván értesült róla, hogy nem létezik “B terv” arra vonatkozólag, hogy az emberiség képes legyen fennmaradni az ÜHG radikális csökkentése nélkül. A klímaváltozás ténye 2015-re mindent megpecsételt és most már az ebből fakadó alkalmazkodás mellet van egy utolsó esély arra, hogy a még mindig fosszilis energiahordozók elégetéséből származó szükséges energiát a gazdaságunk azonnal lecserélje alternatív megoldásokra.

Többféle kezdeményezés elindult a világban a Föld megmentését megcélozva, melyek között vannak dicséretre méltók is, viszont a Föld köszöni szépen jól van, “Őt” nem kell megmenteni… Az emberi faj van a legnagyobb veszélyben a radikális CO2e szint emelkedése miatt, mely stabilan átlépte a 405 ppm-et.

Jelenleg bármit csinál energiát használ fel, ami még több mint 70%-ban valamilyen szén elégetéséből származik és ez eredményezi az Ön úgynevezett karbonlábnyomát. Ennek ismeretében lehet a legkönnyebben megérteni, és a felismerést követően már el is indulhat egy helyes úton a karbonlábnyom vagy szénlábnyom csökkentésével egy új gazdaságba, egy új növekedéssel ami egyben a fejlődést is jelenti.

Ez egy merőben újfajta gondolkodásmód, ami megkövetel egyfajta globális megértést is. Kérem gondolja józanul végig és ne legyenek illúziói arra vonatkozólag, hogy a már tornyosuló problémákra az Ön aktív közreműködése nélkül keletkezik megoldás az ÜHG csökkentésére vonatkozólag, mely a fenntarthatóság kulcsa.

Köszönöm a figyelmét.