A honlap fenntartója: BB Leading Solutions Kft.
Levelezési cím: 1124 Budapest, Thomán István u. 21.
Adószám: 25179219-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-204403
Bankszámlaszám: 10401093-50526775-80751002 Magyarország
Igazgató: Bánki Beatrix
E-mail: banki.beatrix (at) youandicc.com
Elérhetőség:
Telefon: +36 20 383 7246
Impresszum - Szénlábnyom | Karbonlábnyom
A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a BB Leading Solutions Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A BB Leading Solutions Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A BB Leading Solutions Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BB Leading Solutions Kft. jogosult.

Az iCC logó és az iCC terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a BB Leading Solutions Kft. kereskedelmi védjegyei.
A BB Leading Solutions Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A BB Leading Solutions Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A BB Leading Solutions Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a BB Leading Solutions Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a BB Leading Solutions Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A BB Leading Solutions Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A BB Leading Solutions Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BB Leading Solutions Kft. kifejezetten kizárja.

A BB Leading Solutions Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BB Leading Solutions Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A BB Leading Solutions Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.